Bo Ohlsson shopping!


gellackshopping

God middag snyggingar!

På grund av min envisa förkylning blev dagens planer helt inställda, supertrist! Men men ingen idé att hänga läpp för det! 😉 Eftersom det är så himla underbart väder kunde vi inte låta bli att åka ut och ta en underbar promenad med hundarna i skogen och sen också göra en lite shoppingtur på Bo Ohlsson på vägen hem! I första hand skulle vi bara köpa saker till hemmet, en rullgardin och en vajer till badrumsfönstret! 🙂 Men när hittade Depends GelLack startkit, till ett bättre pris än på Åhlens så kunde jag inte låta bli att köpa det och två lack till, ett lila och ett rosa! 😀 Var även en snabbtur på Apo och köpte basiron, tänkte prova skadar ju inte, för tabletterna funkar ju inte direkt…

lilanaglar

Det lila har jag redan provat på händerna, och nu tänkte jag prova det rosa på tårna, skitsnyggt blev det iaf, supersparklig! 🙂  Så jag hoppas bara det håller vad de lovar och håller i 2-3 veckor nu också, för det är inte alldeles lätt att få av igen! 😉 Tänkte dessutom ha mina kvinnliga släktingar som är i Skåne som försökskaniner också! 🙂
puss puss