Shopping och ny diet!


moi271212

God morgon underbara läsare!! 🙂

Igår var vi hemma hos mamma, min syster och syskonbarn var där, mamma hade lagat underbar lasagne och vi hade en jättetrevlig kväll! 🙂 Vi kom också på en ny diet som vi ska inhandla redsak för senare idag! 😉 Men denna diet har ingenting med att varken ändra matvanor eller träningsvanor hihi så det ska bli väldigt spännande! 😉 Hehe och lite halv seriös! 😉

Så denna dag kommer vigas till shopping, vi ska ner till stan, älsklingen ska använda sitt presentkort på Spacsavers och jag ska boka tid för en synundersökning, pga att jag har mycket huvudvärk och det känns som jag överanstränger ögonen. Velar fram och tillbaka över att jag fortfarande vill ha min perfekta höksyn och hur coolt det hade varit med ett par brillor! 😉 Sen när mamma och ystersyster kommer ska vi gå på mellandagsrean på den enda hästbutiken som finns centralt i denna stad! 😉

Sen ska vi vidare till Malmö och köpa redskapen till den nya dieten! 😉 Tror detta kommer bli en superrolig dag! 😀 Igår köpte jag ju mitt första fynd på mellandagsrean, ett på Reebok Runtone för halva priset, så jag ska kunna börja träna igen! 🙂 Och jag håller tummarna att det blir fler fynd idag! 🙂 See U Later guys!
Puss puss