Nyårs looken är klar!


loshar losfransar

God kväll!

Idag fick jag mitt löshår, trodde aldrig att det skulle hinna komma innan nyår, var liksom en stor chansning när jag beställde det!! Så himla lycklig just nu! 🙂 Sen hittade jag världens läckraste fransar på H&M också och ett par supersöta strumpbyxor på Lindex, så nu är hela nyårs looken komplett! 🙂 Feel good! Speciellt att vara klar flera dagar innan nyår liksom, förra året var jag ju typ inte klar förrän på nyårsafton, stress värre! 😛

Men allt detta köptes i stan, då vi aldrig kom iväg till Malmö tyvärr, och imorgon ser planerna lite annorlunda ut, så jag tror det kommer sluta med lite internetshoppning istället! 😛 Haha men det blir nog bra!

Var på gymmet ikväll också, på Ystad rehab, blev medbjuden av en polare, superfint var det där och jag var helt slut när vi gick därifrån, men kommer nog inte kunna träna där, det är såååå himla dyrt, och helt värdelösa öppettider på helgen, men vi får se vad som händer.. Dock var det inte direkt snällt mot min förkylning har hostat hela kvällen…

Hoppas jag mår bättre imorgon! Sleep tight! 🙂
puss puss