Min Tenta var godkänd!!! 1


lycka!

Wiiiii!!!! Har precis suttit och letat igenom hela mitt bildbibliotek för en bild som visar hur extremt glad jag är just nu, men hittade ingen som var tillräckligt glad, så ovan visar ungefär en fjärde del av lyckan jag känner just nu!!! 😀 Vill typ bara studsa runt och klappa händerna!! 😀

Fick precis reda på att min tenta i Tillämpad folkhälsovetenskap är godkänd!! Var ju uppe på den 30-de november och skrev den, den veckan när jag flög och flängde över hela landet och kände mig helt vimsig i huvudet, så det var helt underbart att den var godkänd!! 😀 Äntligen har jag kommit ur den tråkiga spiralen som jag hamnade i, i våras, när jag fick tre tentor underkända på rad!! Den ena av dem tentorna är dessutom borta, de kan inte hitta den i Skövde… Kul!

Det är första gången jag gjorde denna tenta dock, första gången hade jag migrän, andra feber och tredje gången glömde jag anmäla mig, men vem bryr sig nu!! Nu behöver jag aldrig tänka på den igen!! 😀 Såååå Skönt!

Nu är de bara de tre underkända tentorna kvar! De känns bara så konstig att jag fick tre underkända på raken så, har typ knappt haft någon underkänd tidigare alls! En typ?

Men skit samma dem tänker jag inte tänka på nu utan bara njuta av att den är godkänd och nu  har jag bara 19,5 hp kvar att göra klart på denna utbildning! 🙂 Ska fira på stan sen!! 😀 Detta var nog (tyvärr alla ni som lagt dyra pengar på fina julklappar till mig), den bästa julklappen jag kunde få!! 😀
puss puss


En tanke om “Min Tenta var godkänd!!!

Kommentarer är stängda.