Julklappar och mer jul!


God kväll underbara bloggen! 🙂

Nu var denna julafton nästan slut, men för mig slutar det inte direkt där, imorgon får jag prova mina julklappar ordentligt(måste ju liksom ha hästen tillgänglig för att kunna prova tränset ;)), i övermorgon kommer min äldsta syster ner med mina syskonbarn och någon gång mellan den 27-29 ska jag åka upp till resten av släkten och fira lite mer jul! 😀 Mysmys! 🙂

pepparkakshus

En liten bild på pepparkakshuset vi gjorde igår, blev faktiskt super nöjd, tycker det blev fint och ser ut lite som det alltid brukar göra med lite modifikation! 😉

dagensjulklappar nopplisbling

Större delen av mina julklappar, och Nopplis nya fina blinghalsband, glömde två klappar dock och älsklingen fick en cupcake maker som det nog kommer bli mest jag som använder så räknar den lite som min, men bilder på de kommer imorgon, ihop med bättre bilder på de andra, in action så att säga, och outfitbild på min julskrud! 😉 Eftersom min reservkamera suger ganska bra, måste det liksom ske i fullt dagsljus för att bli minsta lilla bra! 😉

julnaglar

Och en liten bild på mina fina julnaglar! 😉 Hoppas ni haft en lika mysig julafton som jag och hoppas ni fick vad ni önskade er! Sov gott!
puss