Bodyshop´s Julkalender!


lucka23-24

Idag öppnade jag sista luckan i min fina kalender, nästan lite sorgligt att det inte blir fler nu, men mycket fint har det blivit iaf! 🙂 I går fick jag en Olive Beautifying Oil, älskar dem oljorna, super till allt, att smörja in sig efter duschen med, ger lite extra blänk i håret samtidigt så den återfuktar håret och man kan även smörja in ansiktet, det har jag dock aldrig provat då jag redan har rätt fet hy där!

Dagens lucka innehöll också en återfuktar i form av ett bodybutter, Shea Body Butter, luktar helt underbart och är sjukt bra till torr hud! 😀 Har alltid ett bodybutter med mig, i handväskan, i badrummet har jag flera stycken, har även ett i sovrummet! 😀 Så en superduper lucka helt klart! 😀

Kommer en sammanfattning av alla luckorna någon gång i mellandagarna! 🙂
puss puss