Välbehövd sovmorgon!


moi211212

God morgon underbara läsare!!

Jag mår sååå himla bra just nu, blev en ordentlig sovmorgon, hade egentligen bara tänkt sova till 7, istället för halv 6 när älsklingen gick upp, men mitt undermedvetna hade andra planer, så på något vis lyckades jag stänga av mitt larm i sömnen och vaknade inte förrän vid 10! Gud vad skönt det var, tror jag behövde det, har varit ganska trött det senaste, har inte haft några såna här sovmornar sen före flytten..  😉 Blir inte samma sak på helgen då älsklingen inte kan ligga kvar i sängen längre än till max 8, och då går jag också upp liksom!

Så ni sitter jag och myser i soffan med en kopp kaffe och MacGyver på teven, ska snart göra mig iordning för att åka till mamma, men inte riktigt än… 😉 Fast med detta underbara vädret kan jag nog inte hålla mig länge! 😉

Men förutom mamma och plugga har jag inga fler planer för dagen, jo vi ska handla en julklapp och väggfäste till teven och så hoppas jag att jag ska bli klar med lägenheten idag, har redan tömt tre hela lådor, och de mesta som är kvar behöver vi en extra hylla till så jag tänkte nog packa ner de i källaren så länge tills vi har varit på Ikea och köpt en ny hylla! Har ändå mer grejer där nere som också väntar på en ny hylla! 😉

Återkommer strax med dagens lucka i Bodyshops kalendern, sen är det dags att få något gjort! 😉 Puss puss