Sista minutens-julklappar!


Förutom lite ingredienser och burkar/lådor har jag bara en julklapp kvar att köpa iår, men där går jag lite bet så jag hittade en hemsida som gav mig lite inspiration, och tänkte jag skulle dela med mig av mina favoriter på denna sida till er alla som är ute efter en eller ett par sista minuten-julklappar! 😀

Till tjejkompis, flickvän, dotter, mamma eller mig! 😉

tjej3tjej1 tjej4 tjej2tjej5 tjej6

Bara att klicka på bilderna för att komma till julklapparna! 😀 Lite dyrare till vänster och billiga till höger! 🙂

När det gäller julklappar till underbara pojkar, använde jag mig av älsklingen som måttstock, så detta är till den lite knäppa, snabba bil-älskande nörden 😉 Julklapparna ligger i prisordning, från billigast till dyrast! 🙂

kille1 kille2 kille3 kille4 kille5 kille6

Hoppas ni har lite användning av dessa tips! Och kom ihåg att det är tanken som räknas! Hehe.. Fast den som köper den översta Maria Montazami handväskan till mig, skulle jag räkna som lite extra speciell! 😉
puss puss