Går i motvind!


God förmiddag underbara läsare!

Denna dag har inte direkt börjat lysande, vaknade med huvudvärk, magont och ännu fler finnar i ansiktet!! Jippi, eller inte… Enda dan på hela veckan som jag ska jobba så måste jag mår pecka! Ingen vidare start på dagen alltså!!

Men tänker inte gräva ner mig för det, så fort jag kommer hem ska jag börja med att öppna min kalender som jag glömde i morse, och piggar inte det upp mig tillräckligt blir det nog färgning av fransar också! 🙂 Och kanske en liten ansiktsmask som jag kom på att jag glömde använda i måndag! :O

Julomvådnad, tror jag att de får kallas! 😉 Men förutom det, tänkte jag nog försöka få ihop pepparkakshuset när älsklingen kommer hem och förhoppningsvis töm de 2-3 halvfulla lådorna som är i vardagsrummet! Och skulle också vilja flytta en hylla i vardagsrummet också! Men allt beror lite på om min jag får ihop den jäkla pdf-viewern som jag typ slitit med i en vecka nu!! Men 2,5 timme kvar tills dess! 😉 Back to work, work!!
puss puss