Tomten, om jag har varit snäll…


….så lägg detta under min gran:

Kenza 10 Kenza Pants

Kenza ShortsMan skulle haft en hel hög med pengar, då hade dessa tre plagg från Jofama By Kenza lätt hängt i min garderob! 🙂 Speciellt jackan är så himla läcker!! Finns även med svart fuskpäls, men jag tycker den bruna är mycket snyggare! 🙂 Tillsammans med byxorna hade jag ju lätt blivit snyggast i Ystad, haha nä men älskar detaljerna med silverdragkedjorna och skinnpatcharna, diskret men ändå annorlunda utan att vara freaky deaky! 🙂

Fast shortsen får de nog faktiskt bli till sommaren, kan redan se mina förhoppningsvis solbränna(snälla solen, ge oss en fantastisk sommar! :)) ben sticka ur dessa läckra shorts!

Nu fick jag lite motivation att ställa mig på crosstrainern, jag menar hur snyggt blir det att korva på dem på ett par välfyllda julmatsben?! Går ju alltid upp sjukt mycket under jul! Men det ska jag låta bl denna jul! Mättet precis runt stussen, 97 cm, när jag minskat 5 cm kommer jag köpa ett par sånna här! 🙂 Fortfarande bara träning, tänker inte lägga något fokus på maten, mer än att jag ska lyssna på min kropp och äta när jag blir hungrig! 😉 10 min crosstrainer nästa!
Puss puss