Min kamera är hos doktorn…


God kväll..

Idag har varit en sådär kul dag, hade gjort mig iordning för att fara iväg och skulle bara sätta i minneskortet till kameran(tar ur det och tankar över bilderna rätt i datorn) när det inte går att få det att stanna nere det bara hoppade upp igen. 🙁 Vad jag än gjorde funkade det inte och kameran kunde inte känna av det, provade även med ett annat minneskort, om det var fel på kortet liksom, men icke, ingenting funkade. Så jag tappade helt fokus och började som en galning leta efter kvittot, kameran är ju inte så gammal så det går på garantin, dock var ju de före flytten som jag köpte den så lagom lätt att hitta det liksom!! Men lyckades efter att ha typ vänt upp och ner på hela lägenheten hitta det i en låda, och eftersom älsklingen slutade tidigt åkte vi direkt till Elgiganten och frågade vad vi skulle göra.. De skickar den till en serviceverkstad som förhoppningsvis kan re ut problemet..

Kom ju sådär halv lägligt precis innan jul och nyår.. Dessutom ska servicen ta runt två veckor… Lite halvdeppigt kan man säga. Ska försöka att leta fram min gamla rosa kamera, men det kommer ju inte direkt bli samma sak, så bildflödet kommer minska en del nu i två veckor, ber om ursäkt för det, men inte mycket att göra!

Nu tänker jag iaf stoppa undan min besvikelse, ingen idé att gråta över spilld mjölk, heller hur! 😉 Och nanna! Sov så gott och hoppas morgondagen blir trevligare!
puss puss