Mys i sängen!


sangmysigt

God morgon underbara läsare!

Denna morgon tog jag med datorn inne i sängen och passade på att blanda studierna med massor med sängmys! 🙂 Är så himla gossigt att mysa runt i pjamas och mina söta tofflor med hjärtan på! 🙂 Hunnit med en hel del också! 🙂

Men nu är det dags att komma ur pjamasen och ta en liten paus från studierna i förmån för hundarna! 😉 Behöver ändå en stund att rensa tankarna så jag kan få lite distans till problem, då kanske jag kan se den från ett annat håll och hitta en lösning! 😉

Förresten har kommit på en lösning för hur jag ska ta mig ann att ingenting blir klart här hemma, ett rum om dagen, idag sovrummet, imorgon walk in closet-en och på fredag(ska jobba på torsdag) tar vi vardagsrummet! 🙂 Sen är det liksom klart, så långt det går iaf, resten måste liksom inhandlas först! 😉

Men frisk luft och rensa tankar nästa! 😉
Puss puss