Lite fick jag gjort!


inred1 inred2 inred3

God kväll!

Här kommer ett par bilder får vad jag har hunnit med att göra med lägenheten idag! 🙂 Är rätt nöjd med mig själv faktiskt! 😀 Särskilt som allt började med en mindre katastrof, vi åkte till elgiganten för att köpa ett vägfäste till den mindre teven(vägra kalla våran 42 tums teve för liten) och en antennsladd, så vi skulle kunna få upp den i sovrummet. Glömde kolla om sladden fanns med väggfästet skulle finnas, det gjorde det inte, inget av de fanns där… Hur mycket otur kan man ha liksom?! Så teven får stå kvar i vardagsrummet till på fredag när det ska få in nya vägfästen! Blä, tycker verkligen den ser så himla trist ut där på golvet, men skönt att jag hinner få den därifrån innan helgen/jul iaf! 🙂

Det lila är i vardagsrummet, det gula i hallen och det röda är såklart sovrummet, rosetthyllan börjar bli full och måste få till lite nya bilder, bara en av dem är på en häst som jag fortfarande äger, Laura, de andra är Capitan, Esa, ComeFast xx och Stravinsky xx. Cayola hade nog blivit sur om hon sett det! 😉

 

Sen krånglade tvättmaskinen igen, så vi en hel hög med pissvåta kläder, mindre kul! Men fint blev det iaf på sina ställen och fick även bakat en toscakaka, mums mums! 😀 Imorgon ska jag upp 5 och fortsätta! Här ska bli fint, där med basta! Men dags att nanna! Sov gott!
puss puss