Tetralysal – dag 18


När det gäller huden har detta varit en ren skit dag!! Nu när de gamla finnarna äntligen ser ut att vara på bortgång har jag idag istället fått fyra, FYRA!! nya finnar! Och inte där de brukar sitta under hakan utan lite här och var! :@ Morrr vad arg jag blir!!

Ser mörkt ut att huden skulle hinna bli fin varken till jul(en vecka kvar) eller nyår(två veckor kvar), när den håller på såhär ju! :'( Dessutom hade jag sönder en tablett på något konstigt vis igår, så nu är jag en kort.. Suck! Men en dag hit eller dit spelar nog ingen större roll i det långa loppet! Hoppas jag iaf!

Magen har iaf blivit bra igen, till och med bättre än innan det känns superskönt! 😀 Då blir jag nästan liiite sugen på att gå upp till två om dagen istället, så det kanske händer något, men jag vet inte… Får nog fråga och se.. Två och en halv vecka har jag iaf lagt bakom mig nu! 🙂
Puss puss