Oplanerad måndag! 1


hosmor

God morgon söta läsare!

Denna morgon blev inte riktigt som det var tänkt! Det började redan, när jag skulle gå upp, hade tänkt gå upp 7 för att få lite gjort, kom inte ur sängen förrän kvart över 8! 😉 Sen kom älsklingen tillbaka fem min efter att han gått till jobbet, då hade det blivit punka på hans bil, så jag fick skjutsa honom till jobbet! Kan berätta att froot loops bli inte goda av att stå och gega till sig i 25 min! Blä! Sen hade jag helt glömt att Bobblan inte ska med till mamma, så fick dra ut henne på en promenad, inte poppis tyckte Bobblan! Haha det tyckte inte Nopplis heller som satt kvar hemma och ylade! 😉

Men nu är jag iaf hemma hos mor och dricker kaffe bara 1,5 timme för sent! 😉 Idag står det ridning och utmockning av en box eller två! 😉 Sen hem och plugga, plugga, plugga! 😀 Resten av dagen är ovis! 😉 Men ska försöka hinna med lite outfitsbilder iaf! 🙂
puss puss


En tanke om “Oplanerad måndag!

  • elinn

    jadu att släppa vardagen kan vara himla svårt ibland! 😉
    jaså tycker du? jag kanske ska sattsa på så kort och bli ljushårig igen då? 😉
    kram

Kommentarer är stängda.