Gigantteve och mumsig middag!


gigantteve

God väldigt sent kväll!

Blev inte riktigt som jag hade tänkt idag, när jag kom hem från mamma stod det en gigantisk kartong i vardagsrummet och till den en tillhörande gigantisk teve, 60 tum! Stor ska det vara, så det blev väldigt lite heminredning, försökte hänga upp tavlorna på befintliga hängare, men de var för klumpiga så det gick inte, och att försöka slita älsklingen från teven och hjälpa mig att hitta något vettigt i hans verktygslåda var dömt att misslyckas på förhand.. Så det får helt enkelt vänta till nästa helg.. Men det blir bättre så, inget jobb då så har mer tid att fixa med lägenheten, vill inte ha en skit överallt när jag ska upp julgranen så då är det bara att ta tag i det! 😉

Så istället spenderade jag resten av dagen med att plugga, riktigt nöjd med vad jag hann med! 🙂 Och efter en sväng till mamma tidigt i morgonbitti ska jag tillbaka till studierna, sista veckan som gäller! 🙂 Men mer om det i morgon, nu är det dags att nanna, avslutar med en bild på dagens smaskiga söndagsmiddag! 🙂
Puss puss och sov gott!

middag1612