En sengångar söndag…


moi1612

Älsklingen har åkt iväg med en av sina polare för att hämta ett ps3, till polaren.. Så jag hade tänkt åka till mor och rida, men jag är sååå himla trött! 18,5 timmar på jobbet var tungt… Visst det var sovande natt så egentligen borde de inte varit så himla farligt, men trött som sjutton är jag iaf. 😉 Men det värsta är min mage inte fixar kaffe just nu, så jag kan inte pigga upp mig med det ens!! Suck!

Men sånt är livet, eftersom jag inte var hos mina älsklingar igår, måste jag dit idag! Senare ikväll ska vi fixa i lägenheten, skulle velat sätta upp julgranen också men måste plugga också så lär nog inte hinna med det, men ska försöka! 😉 Sen ska jag också ta massor med bilder, men klart lär det nog inte bli här på ett tag, har en massa saker som jag vill köpa och byta ut, som en stor svartvit tavla vill jag ha i sovrummet, vill ha en ny soffa, vill också ha en bokhylla för alla mina böcker som nu ligger i källaren mm mm.. Men det får komma lite pö om pö så länge jag inte har fri tillgång på pengar! 😉

Nä nu får jag nog ta och dra mig iväg om jag ska hinna med att göra någonting efteråt också, väntar egentligen på att mamma ska svara på mitt mess, men hon har nog telen på ljudlös som vanligt så får nog försöka nå henne på annat vis! 😉
puss puss