Tetralysal – dag 16..


Usch, jag velar fram och tillbaka har det blivit bättre eller inte?! Har iaf fått en ny finne! 🙁 Dock bara en pytteliten och vanlig ingen innebrännare! Hatar dem!

Men det var inte det jag tänkte ta upp i dag, utan att nu har jag verkligen fått min första riktigt jobbiga biverkning, har haft sjukt ont i magen typ hela dagen, alltså inte i magen magen, utan typ i magsäcken, upp under revbenen på vänster sidan. Är inte så farligt när jag inte gör något, men varje gång jag äter eller dricker gör det sjukt ont, känns som jag tuggar i mig taggtråd eller något! Jobbigt värre, och känns väl sådär halv nyttigt. Försöker äta mycket a-fil och hoppas det går över snart, har det inte släppt innan nästa vecka måste jag nog ta ett uppehåll, men det vill jag helst låta bli för då kommer dessa dagar vara helt i onödan…

Men har ni några tips om hur man får en jätteledsen mage att bli glad igen så tveka inte att dela med er! 🙂
puss puss