Party last night!


moi1412

God förmiddag fina läsare!

Igår blev en ganska fullpackad dag, så hann inte riktigt med bloggen, men hann med en massa annat! 🙂 Fick min julklänning tex, den passade helt perfekt och är så himla fin! 😀 Sen kom våran exgranne/polare hit och efter lite fördrinkar och massa skitprat gick vi ner till Upp eller Ner, svinkallt var det på vägen och när vi väl kom dit var det fullknöckat så vi gick vidare till Soft istället! Där var det supermysigt, dock ska man vara specifik när man beställer, för att beställa något gott eller en ospecifik snaps blir det inte särskilt gott, stackars älsklingen fick dricka whisky! 😛

Dock misslyckades jag i min task att hitta en rar tjej till polaren som han kunde gifta sig och skaffa barn med, eller iaf gå på dubbeldater med oss med! Attans! 😉 Bättre lycka nästa gång! 😉

Nu ska jag öppna min julkalender och äta frukost! 🙂
puss puss