Bodyshops Julkalender, lucka 15


lucka15

Dagens lucka har inte så mycket att säga om än, det var en duschtvål, Earth Lovers™ Lemon & Thyme Shower Gel. Luktar gott och det låter väldigt trevligt att det är 100 procent biologiskt nedbrytbar, fri från sulfat, parabener och färgämnen. Innehåller äkta extrakt från citron och timjan. Snäll mot naturen och ska dessutom vara återfuktande. Ska prova den imorgon så får vi se vad jag tror om den!

Provade den chokladdoftande duschtvålen från lucka 12, och den luktade väldigt gott och doften satt även kvar efter duschen, men den var inte tillräckligt återfuktande för mig som inte orkar smörja in mig efter dusch, då tycker jag min vanliga hemp moisturising wash är mycket bättre! 😀 Men sen är ju den gjord för torr hud det är inte den chokladdoftande!
puss puss