Livet är inte rättvist!!


fitdag

Har suttit nästan hela dagen och försökt få ihop en Pdf-reader till android, hittade en jättesmart beskrivning som jag efter massor med krångel och misstolkningar har följt till punkt och pricka och allt ser superbra ut, men när jag ska öppna den i telefonen händer det nada… det kommer bara upp ett felmeddelande appen har tyvärr stoppats… Blää!! Så nu måste jag börja med felsökning istället för att ha en bra mall att formatera om till så jag vill ha den! Suck!!

Jaja ska snart ta en paus i pluggandet, ska ner till Åhléns för att hitta den sista julklappen och några andra smådetaljer! 😉 Sen ska jag nog med älsklingen till Malmö igen.. för inköp av en router, då våran tydligen inte är tillräckligt bra för uppdateringen av breddbandet som vi fick igår, från 12-24 mbit till 100-125 mbit(tror jag det var?!) superspeed! 😉

Sen ska jag koka lite knäck innan lussefikat ikväll också, men det tänkte jag överlämna liiite till älsklingen så jag hinner iaf få Pdf-readern att funka idag, så jag kan börja förfina den imorgon! 🙂 Har iaf lärt mig massor idag! 🙂
puss puss