Uppe med tuppen!


finadatorn

God morgon morgonpigga läsare!

Nu är alla mina gamla filer överförda till min nya dator, tog hela natten och funkar väl lite så och så, håller just nu på att installerar om mitt skolprogram då det inte funkade alls…. Får väl se hur det går.. Himla tur jag var uppe tidigt så jag kan bråka med detta innan min studiepolare vaknar! 😉

Men förutom det och några andra program som behöver nya nycklar, funkade överföringen perfekt! Känns lite otroligt att jag kan få över allt från en dator till en annan utan något krångel! Haha jag har ju alltid problem annars! 😉

Fast det kan nog räcka med problemen jag har med eclipse, kan öppna java-filerna men inte xml…. Suck! Håller på att uppdaterar igen.. Hoppas det löser sig denna gången för sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra alltså…

Men men nog om mitt deppande över programmet, är helt kär i min nya dator, alla hemsida och program får mycket bättre plats på skärmen, och istället för 6-7 gb ledigt minne när jag rensat ur datorn helt har jag nu det 10-dubbla! 😀 Gutt värre! Fast det är det absolut bästa är nog ändå att tangentbordet är upplyst! 😀 Det är helt underbart att se vad jag skriver! 😉 Och att bara kunna ta ut minneskortet ur kameran och schoffa in det direkt i datorn är inte heller helt fel! 😉

Men nu ska gör försöka få igång programskrället!
puss puss