Min klänning kom!! 2


asosladan

När jag kom hem efter att ha varit hos mamma hade jag äntligen fått avin till min nyårsklänning från asos! 😀 Men något jag blev väldigt förvånad över vara tt när jag hämtade ut paketet så det ut som någon misshandlat det totalt och sen kört över det typ!

klanning

Men innehållet hade iaf klarat sig! 🙂 Och vid första anblick var klänningen jättefin, men på blev jag inte riktigt lika glad, midjan på den var mycket högre än den borde, mitt på revbenen typ! Men letade fram ett jättefint skräp som jag satte över kanten i midjan så blev det döläcker! 😀 Ryggen är också superfin, väldigt låg och jag känner mig nästa lite smal! 😉

nyararmband

nyarhalsband

Smyckena är ju helt underbara iaf, supernöjd!! 🙂 Och bara jag får min julklapp är nyåroutfiten klar! 🙂

julklappsshopping

 

Dessutom har jag köpt alla mina julklappar utom en, så himla bra dag alltså! 😀 Det är så det blir när siffrorna stämmer så perfekt som de gör idag, 12.12.12. Man skulle gift sig idag alltså… 😉
puss puss


2 tankar om “Min klänning kom!!

Kommentarer är stängda.