Vad vill ni ha?? 6


God kväll söta läsare!

För en gångs skull ligger jag inte i sängen för dagens sista inlägg! 😉 Men ska nu koppla ihop min gamla och nya dator för att få med alla filer och program från den gamla datorn så kommer bli datorlös resten av kvällen nu! 😉

Men det kommer bli en tidig kväll, för morgondagen kommer bli fullproppad! 😀 Tänkte gå upp med älsklingen klockan 5 i morgonbitti så jag hinner jag med lite skolarbete innan det blir ljus och jag ska till mamma. Sen när älsklingen kommer hem, ska vi åka in till Malmö och göra ett nytt försöka att köpa julklappar, dagen blev ju inte riktigt som tänkt så blev ingen shopping i Halmstad, kanske ska åka in en sväng på Mediamarkt också och kolla in om älsklingen kan hitta det han vill ha där! 😉

Nu till frågan jag tänkte fråga er, vad vill ni läsa om här på bloggen? Något speciellt jag skrev mer om förr som ni saknar? Eller vad som helst! 😀 Inte så att jag är idélös, vill bara veta vad ni tycker! 🙂 Men nu ska vi gå ut med hundarna och koppla ihop datorerna! 🙂 Sov så gott!
puss puss


6 tankar om “Vad vill ni ha??

Kommentarer är stängda.