Trött….


God morgon världen!

Denna morgon har verkligen gått i trötthetens tecken, somnade på tåget och missade att gå av tåget i Malmö, som tur var, vaknade jag i Lund och hann skynda mig av där! Sen höll jag på att gå på fel tåg, ett tåg mot Stockholm! Det hade ju varit snyggt värre!! NOT! Och nu när jag tänkte ta lite frukost inser jag att jag packade ner fil i morse men ingen sked!! Haha, ibland går det inte i många knop där uppe! 😛

Dessutom missade jag precis ett samtal från min bilmekaniker, hade telen på ljudlös, igen!! Snabbt som attan ringer jag såklart upp och kommer till röstbrevlådan!! Suck!! Och nu är det ingen idé att försöka igen, då täckningen som vanligt är skräp här! Är rädd att han ska säga att bromsskivorna fram är kassa de med, och nu när han inte får tag i mig tar han någon annans bil så jag får vänta ännu längre, vill ju ha min bil NU!!! Eller vill och vill, snarare behöver min bil, helst typ igår!!

Så nu vill jag bara att tåget ska susa till Halmstad så jag kan prova att ringa igen! Dröjer tyvärr över en halvtimme tills dess.. Jaja inte mycket att göra och ingen idé att hetsa upp sig, det får lösa sig så är det bara.. Återkommer strax med dagen lucka i Bodyshop kalendern! 😉
Puss puss