Tetralysal – dag 12


Nu tror jag verkligen pillerna börja göra nytta, i morse såg finnarna verkligen ut att vara på bortgång, de blev lite rödare när jag smörjde in ansiktet men nu har jag ingen spegel så jag kan inte säga om det gick tillbaka igen eller inte men det brukar de göra, jo vänta har ju en liten spegel i väska! Jopp de blev blekare igen! 🙂

Men något jag har sett nu de senaste dagarna är att finnarna har blivit mer egencentrerade, man ser liksom tydligare en och en finnen än bara ett stort rött område med massa finnar, haha svårt att förklara men tror det beror på att de blir mindre, hoppas de iaf! 🙂

Mycket mer finns väl inte att säga, den är fortfarande ömmande och kliar sjukt mycket vid jämna mellanrum, antagligen inte superbra att jag kliar tillbaka när jag tvättat ansiktet med handduken! Men kan inte låta bli! Försöker iaf att låta bli att klämma på dem! 🙂

Nu känns det iaf som det går framåt och blir bättre och inte som förra veckan när det typ blev sämre!
Puss puss