Jag är synsk… 2


Jag har fått en uppenbarelse! Om ca 2 timmar kommer jag bli ca 10 000 kronor fattigare, ha ett paket som väger drygt 1,5 kilo i min famn och vara lycklig som ett litet barn, så lycklig att jag att antagligen klappar händer! 😉

Räknar med att få tillbaka ca hälften av de 10 000 igen. Hade suttit fint! 😀

Men min uppenbarelse är inte slut där, dock blir den en liten aning mer vag nu, om det är 90% chans att ovanstående inträffar är det ca 85% chans att detta inträffa:

Älsklingen kommer vid samma tidpunkt efter att har stressat upp sig så mycket att han nästan övergår i hysteri också blir ca 10 000 kronor fattigare, kan nog faktiskt till och med bli lite mer än så.. Hans paket kommer vara mycket större och tyngre än mitt, det kommer krävas min bil för att få med det hem! 😉 Han kommer efter att gått och grubblat fram och tillbaka en miljon gånger(minst!!) också brista  ut i ett barngrin och vara lika barnslig som jag! 😉

Haha gud vad förutsägbara vi är egentligen! Himla tur min bil är klar så vi kan få med älsklingens paket hem! 😉 Den blev dock 600 dyrare än jag tänkte, tydligen hade handbromsbackarna ramlat sönder, vanligt enligt mekanikern, men men inte hela världen! 🙂

Sammanfattningsvis, en dyr dag blir det! 😉
Puss puss


2 tankar om “Jag är synsk…

  • elinn

    nej jag vet det va min gamla blogg vi skrev ifrån och jag hade inte svarat på kommentarer där ifrån haha! ^^

    ja men visst är den bra! 🙂
    var gärna med i min veckans blogg tävling! 🙂

Kommentarer är stängda.