Bodyshops Julkalender, lucka 11


Hade väl nästan redan räknat ut vad det skulle vara i dagens lucka, då den satt precis bredvid och var i samma storlek som lucka 4 som innehöll schampot i samma serie! Men blev superglad iaf, då detta verkligen är mitt favoritbalsam!! 😀 Schampot är lite väl häftigt återfuktande för mitt hår, då det blir fet väldigt fort efter, men balsamet som jag bara använder i längderna är helt perfekt!! 😀 Passade dessutom så himla bra då mina små provflaskor nästan är helt slut allihopa, bara någon kvar som inte direkt passar mitt hår! 😉

Och nattkrämen jag fick igår provade jag på kvällen och den var helt underbar!! 😀 Huden blev len och fräsch utan att bli fet eller blank! Supernice värre! Är helt kär i den serien nu, dagkrämen är också super, smörjde på den i morse, hann inte hålla på att tvätta och greja, men ville inte gå ut i snö och kyla så jag smörjde bara in mig, huden känns fräsch och återfuktad ändå! 🙂
Puss puss