Tetralysal – dag 11


Oj det blev visst inget Tetralysal inlägg igår, men det hade inte hänt så mycket så jag hade ändå ingenting att skriva om! Idag såg finnarna bra mycket bättre ut, så roligare att skriva idag, att ta tabletterna på kvällen är mycket roligare för då ser finnarna finare ut på morgonen! 🙂

Idag är ju min pysselmåndag så har precis haft på min favoritmask, den gjorde finnarna lite rödare, men resten av huden blev sååå himla len och ren att det var värt det! 😉

Dock gillar inte magen den nya tiden att ta tabletterna, har svårt att äta på kvällen, men efter igår när jag hade ont i magen typ hela dagen, fick jag i mig tre köttbullar tillsammans med tabletten igår kväll, det var inte tillräckligt… Magen ledsen idag med… Suck!! Så ikväll får det blir minst en kvällsmacka!
puss puss