Tetralysal – dag 9


Nu har jag gjort en förändring, eftersom jag ändå bara tar tabletten en gång om dagen har jag ny ändrat från morgon till kväll för att slippa krånglet med var jag ska äta till frukost, tycker ju om min yoghurt till frukost! 🙂

Men ville inte ha ett uppehåll på 36 timmar så jag tog två tabletter igår istället, en på morgonen och en på kvällen! 🙂 Finnarna ser faktiskt liiite roligare ut idag, de är knallröda, verkligen skrikiga men de har krympt ihop iaf! 🙂 Hoppas verkligen det betyder att de är på väg bort! 🙂

Dock gillade inte magen att jag tog två tabletter igår så nu blir det A-fil i mängder idag, så den kommer tillbaka i balans igen! 😀 Mamma berättade om alla ställen jag kunde få svamp annars och det lät verkligen inte roligt så massor med A-fil är det som gäller!

Desssutom har jag fått huvudvärk, så två tabletter om dagen är nog inte min grej.. Men men vill man vara fin får man lida pin! 😉
puss puss