Outfitstankar på bussen..


20121207-133923.jpg

Lämnat in bilen, check!
På väg till mamma och rida, check!
Fått tillbaka på skatten, check och Wiiii!!
Valt vilka skor jag ska ha på mig ut, check!! 😀

Denna dag har verkligen utvecklat sig åt att bli alldeles strålande! 🙂 Sitter nu på bussen mot Sjöbo och håller på att planera kvällsoutfiten, bestämmer alltid skorna först(inte så konstigt eftersom de är viktigast! ;)) sen bygger jag resten av outfiten efter dem! 😉 Idag blir det ett par väldigt färgglada skor så då tänkte jag ha lite dovare färger på kläderna, det svarta linnet från Bonprix har jag än så länge inte använt, de tror jag blir perfekt ihop med mina mörkblå slimjeans! 😀 Fast iofs har jag ett superläckert vit linne som också skulle passa perfekt… Hmmm lovar att lägga upp outfit bilder sen på vilket det blev. 😉
Puss puss