Mysmorgon


Idag fuskade jag lite med mjölk till frukost, glömde faktiskt helt bort den regeln med tetralysalen. Men det var väldigt gott! 😉 Eller ja risgrynsgröten är nog inte heller godkänd i den synpunkten, innehåller en hel den kalcium den med! Men får nog fundera på hur jag ska lösa det resten av julen alltså…

Jaja nu sitter jag iaf under en filt i soffan med hundarna sover runt mig, älsklingen har nu åkt till jobbet, vi får fortsätta mysa när han kommer hem ikväll igen! 🙂 Har tre saker jag ska göra innan dess, plugga, köra bilen till verkstaden och förhoppningsvis hinna till mamma och rida också! 🙂

Så jag borde nog sätta igång med det! 😉 Sen får vi se vad som händer ikväll blir kanske lite utgång, en ex-granne var lite sugen på att gå till Upp eller Ner, har aldrig varit där så vi får se! 😉
puss puss