Tetralysal – dag 7 5


Nu har jag fått i mig en hel veckas tetralysal-tabletter, och imorgon är det dags för fotografering!! 🙂 Inte för att jag tror att det kommer syns någon skillnad, är ganska negativ, men när jag tittade mig i spegeln i morse lyste finnarna knallröd mot mig! Blääää!!

Men jag tror jag ska sluta med den hudkrämen jag brukar använda på nätterna, tror den är för fet helt enkelt! Egentligen skulle jag vilja köpa både en ny dag och nattkräm på BodyShop när jag åker och köper julklappar idag, i så fall hade det nog blivit dessa:

 

 Jag tror Aloe Vera serien är den bästa för mig, men hade nog velat ha Seaweed night treatment också för lite extra puch ibland, har provar dagcremen också och älskade den först men sen blev den konstig och tror den ger för lite fukt i denna kyla nu!

Men vågar inte köpa massa krämer, tänk om jag får dem o kalendern dagen efter liksom?!  😉 Så får nog vänta och se helt enkelt! 🙂 Men har iaf tagit fram en annan hudkräm som jag hoppas ger bättre resultat! 🙂
puss puss

 


5 tankar om “Tetralysal – dag 7

Kommentarer är stängda.