Massor men ändå ingenting…


God kväll finingar!

Tillbaka i sängen igen, det känns som jag gjort massor idag, men ändå kan jag inte komma på någonting vettigt som jag faktiskt gjort mer än det absolut nödvändiga.. Har mått sisådär, äckligt ont i magen och armen har varit helt död, men den känns på bättringsvägen nu iaf! 🙂 Så imorgon blir roligare! 😀

Blev ingen julklappsshopping i Malmö heller, mådde döilla när vi skulle åka så det blev bara en kort tur till Ica och handla käk istället! Emporia får vänta, antingen på lördag eller i nästa vecka..

Ingen klänning heller och enligt Asos kan jag får vänta upp till 11 arbetsdagar till innan det kommer.. Woho or not!! Jaja den är ju till Nyår så jag har tid att vänta, hoppas bara inte julklänningen tar lika lång tid för då har jag ingen klänning på julafton.. Men men, ingen idé att ta ut besvikelsen i förskott klänningen kanske kommer imorgon! 😉

Blir lite sovmorgon imorgon, då älsklingen börjar sent, skönt! 😉 Fast vi tänkte gå upp lite tidigare än nödvändigt och ha en mysig julmorgon med risgrynsgröt till frukost! 🙂 Nu är det dags för skönhetssömn, som mitt ansiktet ser ut behövs det!! 😉 Sov gott!!
puss puss