Jag vill ha mitt paket!! 2


Denna dag har verkligen inte börjat great, har sjukt ont i större delen av kroppen, speciellt högerarmen, kan inte ens lyfta den!! Sen haltar jag ganska bra, ser urlöjlig ut så jag typ håller mig i soffan! Jäkla skit alltså!!

Sen sitter jag och väntar på mitt paket som skulle ha kommit igår!! Men som fortfarande inte är här, vill ha!! Hade varit kul att få något som uppmuntrade mig lite, speciellt som jag inte kan träna överhuvudtaget!! Blir ganska nipprig av att bara sitta still!! Väntar på en sak till som också gör mig ganska stressad av att lysa med sin frånvaro, så hade verkligen behövt något annat att tänka på.. Men får väl helt enkelt gräva ner mig i mina studier och försöka hålla stressen utanför!

Hade också tänkt göra en film om hur jag lockar mitt hår, men det funkar nog dåligt med en hand.. Så mitt hår får vara rakt idag… Men nu ska jag halta ut med hundarna på en lunchpromenad! See u Later!
puss puss


2 tankar om “Jag vill ha mitt paket!!

  • elinn

    Hej, känner du för det så får du gärna ställa en eller flera frågor i min frågestund! 🙂
    Vill du inte ha sånahära kommentarer så ber jag om ursäkt!
    Kram 🙂

Kommentarer är stängda.