Mysig kvällspromenad


God kväll underbara läsare! 🙂

Var ute på en mysig promenad i slingan med älsklingen och hundarna, det var rätt knöligt så Bobblan fick åka snål skjuts en bit då hon tyckte de var dööööjobbigt! 😉

Är tillbaka i sängen igen, känns nästan som jag inte gör något annat än ligger och latar mig! 😉 Och då har jag ändå varit uppe sen 5 i morse! 😛

Dock kommer nog morgondagen bli en luuuugn dag! Massor med plugg, 100% stillasittande i soffan, för jag sträckte mig ganska duktigt när jag var ute och red förut, Cayola gjorde världens bocksprång, så jag var sjukt nära att flyga av och på något vis lyckades jag sträcka både höger överarm och vänster skinka!!! Skinkan av alla stålen, hur i hela friden lyckas man sträcka den liksom?! Men det gjorde jag!! Haha!!

Over and out och sov så gott!
puss puss