Tillbaka i sängen…


God kväll bloggen!

Nu är jag tillbaka under täcket, ska bli en tidig kväll i kväll, älsklingen har ju jobbat i typ 12 timmar och ska upp och jobba 6 imorgonbitti igen, jag ska också upp och jobba men jag börjar inte förrän två timmar senare! 😉 Så tidig nanning så vi är pigga och glada inför morgondagen! 🙂 Är typ sjukt sugen på att se vad som finns i nästa lucka i min kalender så jag vill bara sova så det blir imorgon! 😉

Efter jobbet i morgon ska jag till mamma och rida sen direkt hem och plugga så antagligen inte världens mest spännande dag, men kommer iaf få en hel del gjort och på torsdag blir det förhoppningsvis roligare för då ska vi antagligen åka till Malmö för julklappsshopping! 😀 Längtar redan! 😉 Men nu blir det natti natti så jag får min skönhetssömn och morgondagen kommer fortare! 😉
puss puss