Strålande dag!!


Gud vad mycket jag har hunnit med idag och allt har gått så himla bra!! 😀 Började dagen med att äntligen ta tag i våra garderober, eller iaf hjälpligt, lite längre fram ska jag kasta ut alla korgarna och köpa antingen nya som passar för det gör inte dessa eller köpa hyllor istället, det är mycket snyggare! 😉 Men detta är ju helt klart snyggare än att de ligger i säckar eller tvättkorgen! 😉

Var och fick ett prisförslag på bilen, eftersom bromsarna har dött på den, och det blev myyyycket billigare än jag trodde var rädd att det skulle bli vråldyrt. Men det blev det inte vilket gjorde mig väldigt lycklig trots att jag var helt säker på att jag skulle köra ihjäl mig både dit och hem igen, att cykla när det är snö, slask och is ute är en väldigt dum idé! 😉

Sen fick jag köpt älsklingen julklapp också, eller snarare det gjorde jag faktiskt före prisförfrågningen på bilen, då han var på lunch första gången jag kom dit, men så himla nöjd! 🙂 Hann också med att frågat om detta skulle gå att laga min speldosa som blivit väldigt långsam och hon trodde hon skulle kunna få igång den! 🙂 Nu ska jag bara få med den ner på stan också, fast jag skulle ju kunna ta bussen ner nu på en gång, men det borde jag väl inte, har inte riktigt tid, har massor med plugg kvar…

Men tänkte nog springa ner till Bellevuekiosken och köpa något litet pepprande, skulle behöva få lite luft och rörelse då jag känner mig trög här i soffan! 😉
puss puss