Julmys! 1


God kväll söta läsare! 🙂

Ligger i sängen och myser med älsklingen! 😉

Eftersom det var första advent igår satt vi upp massa julpynt och ljusstackar och sånt, blev inte riktigt klara så gjorde klart idag! 🙂 Riktigt mysigt tyckte jag det blev, speciellt när jag hittade en låda som jag inte packat upp sen jag flyttade hemifrån för över 3 år sen med julkoppar i! 😀 Hade helt glömt att jag hade dem så det var en mycket trevlig överraskning! 🙂 De invigdes till kvällens kexfika med nyponsoppa och glass i, inte så juligt kanske men väldigt gott! 😀

Änglakören hade farit riktigt illa i flytten så jag är glad att den blev så bra iaf trots mycket lim!

Förresten såg att det varit ett stort intresse för julkalender, kul! 🙂 Så jag kan avslöja att morgondagens present kommer vara något stoooort! 😀 Luckan är väldigt stor! 😉 Sov gott nu!
Puss puss


En tanke om “Julmys!

Kommentarer är stängda.