Tetralysal


Nu har jag inlett en 79 dagars kur mot äckelfinnarna som kommit tillbaka nu när det blivit kallt ute! Kommer börja på en lite mindre dos 1tablett/dag, då jag inte tror min mage skulle fixa mer, men hjälper det inte får jag kanske öka iaf, men jag hoppas det hjälper! 🙂 Hade varit skönt att bli av med skiten liksom!! 😉

Har precis tagit ett par förebilder och sen tänkte jag ta bilder en gång i veckan för att se om det blir något förändring! 🙂 Den 16 februari är kuren slut, rätt så lagom för då är det ju snart dags för värmen igen, och man ska ju passa sig för solen i 4-6 veckor efter behandlingen också så passar mig strålande! 🙂 Men det allra bästa är att om 24 dagar är det julafton och om 30 nyårsafton, då borde ju tabletterna börjat verka och förhoppningsvis kan jag känna mig fin då! 🙂

Första tabletten är tagen, och jag tänkte göra en följetong har på bloggen och uppdatera lite varje dag om hur det går och känns, både för er som kanske är sugna på att prova och för mig själv för att jag ska komma ihåg inför framtida krig mot finnarna om de kommer tillbaka! Och allt hittar ni under den nya kategorin Tetralysal! 🙂

Har läst ganska mycket om tetralysal och det mest negativ jag kan hitta är att finnarna kommer tillbaka när man avslutar kuren, vilket ju låter supertrist och hade det inte varit för att jag vet vad jag fick finnarna av och det slutade jag använda för över ett år sen, så jag tror att blir jag bara av med finnarna kommer de försvinna för gott, hade jag aldrig provat medlet för vad är meningen om jag bara för tillbaka skiten igen liksom!
Men nu kör vi!! 🙂
puss puss