Hemlängtan…


God middag underbara läsare!

Nu är tentan slut och jag är på väg hem igen.. Har jag tur är jag hemma igen om lite drygt 5 timmar, woho va?! Räknade ut att när jag kommer hem har jag spenderat över ett dygn på tåg denne veckan!! ca 26,25 timmar om man ska vara exakt, och då har det inte ens gått fem dagar!! Helt sjukt alltså! Över 20% av min vecka så här långt.. Men sen är det slut på tågåkandet för denna vecka iaf!

Fast jag får skylla mig lite själv, hade kunnat göra både denna resa och den igår ca 1 timme kortare var, men för att göra det så billigt som möjligt(slutar på ca 800:- som det är) åker jag på mitt pendelkort så långt jag kan och de funkar inte på sj-snabbtåg så då blir det lite trixande, men annars hade det snarare gått på ca 1200:- så jag sparade ju typ min handväska på det! 😉 Haha och har jag tur blir det ännu billigare, men vi får se när jag kommer till Göteborg! Håller bara alla tummar och tår att tåget inte blir sent för har bara 7 min på mig i Göteborg att köpa biljett, och helvete, sorry svordomen men har helt glömt att ladda mitt jojokort så blir det inte billigare är jag körd för då fattas de typ 14 spänn!! Håll tummarna för mig är ni snälla, detta känns inte som min dag alltså!!

Tentan kändes sådär, svarade på typ allt på de 6 första frågorna men de sista två fattade jag ingenting av, det är de värsta med dessa tentorna, de är så krångliga, frågorna är så dumt ställda att jag typ inte fattar vad de menar, men hoppas verkligen att jag fick tillräckligt mycket rätt, räckte med 50% rätt för att få G iaf så det håller jag alla tummar för! Fick dessutom tillbaka två av tre tentor, alla underkända bara för att jag inte ordbajsat tillräckligt mycket, svaren är rätt men de måste utvecklas. Suck!! Fattar inte varför det inte kan räcka med rätt svar de måste ju förstå att jag har greppat de, är det inte de som är poängen?! Suck suck!

Men blir denna tenta godkänd har jag iaf bara 3 kvar! Tänkte dessutom höra med ansvariga lärare på de tentor jag har kuggat på, om det finns någon möjlighet för mig att få dispens för att jag har så himla långt att åka och har på båda två bara några poäng från G. Får väl se hur det går men har verkligen så himla svårt för salstentor, bara att flyga och fara över landet ger mig sämre resultat! Men nu är vi strax i Göteborg så nu måste jag spring!
puss puss