Barnsugen?


20121130-130038.jpg

Hann med nästa tåg utan problem! 🙂 tåget var tidigt inne i Göteborg så hade över 20 min på mig. 🙂

Drömde en spännande dröm inatt, vet inte om det har att göra med att jag sov i min lilla systerdotters rum som är inrett med mycket av min gamla tavlor och leksaker men jag drömde att jag och älskling bestämde oss för att skaffa barn! 😉 Snabbt som attan blev jag på smällen, typ tio dagar efter att jag slutade med P-piller, haha! Men Gud vad lycklig jag blev! Helt underbart!

Låg där på ultraljudet, jag vet att man inte ser något efter 10 dagar u-ljud men i drömmar kan man ;), och var helt euforisk över att se de lilla knytet i min mage. Undrar om det inte tom var två hu hemska tanke, men den chansen är rätt litet då jag inte vet någon i min släkt som fått två och det ska tydligen komma från mamma så…

Det enda tråkiga var att älsklingen fick ett frispel och försvann en stund men han kom över det och kom hem igen med hundra förlåt! Så gullig. 😉

Vad tror ni har jag lite barnlängtan eller? Haha det lär dröja men var en underbar dröm och en enorm skillnad mot mina vanliga där jag blir jagad av mördare, tappar kontroll över bilen, ramlar ut för stup mm. Hoppas det håller i sig. 🙂
Puss puss