Ja se de snöar..


Shit när jag lämnade Ystad var de visserligen lite kallt, men ingen snö så långt ögat kunde nå! Här uppe i norr ligger den däremot tjock!! Inte för att jag klagar, älskar snö det är så vackert! Men jag sitter på ett tåg och är dessutom beroende av tåg imorgon med, ser redan rubrikerna framför mig, Snökaos förlamade tågtrafiken, alla tåg står still och ingen vet när de kommer kunna börja rulla igen.. Eller ännu bättre: Tåg spårade ur mellan Herrljunga och Skövde, okänt antal skadade och döda…

Nä jag är inte negativ! 😉 Nä men av erfarenhet vet jag att det hade inte varit fösta gången, hur många tåg blir inte stående/inställda/kraftigt försenade eller ännu värre varje vinter?? Det kommer man ju aldrig undan, jag som aldrig varit särskilt beroende av tåg har aldrig varit särskilt drabbad, men nu när jag åker tåg/buss nästan varje dag kommer säkert få min beskärda del av kakan nu! Hoppas bara att det i så fall händer på hemvägen imorgon och inte på resan till skolan, måste verkligen få gjort denna tentan nu!!

Men nu är det iaf bara drygt en timme kvar, egentligen skulle jag varit framme om halva den tiden, men min stackars syster som jag ska sova hos och som skulle hämta mig har blivit sjuk, så nu får jag åka lite till! Vilket ger en slutsumma på lite drygt 6 timmar på tåg idag! 😛 Haha, kan snart bosätta mig på ett tåg för gott! 😉
puss puss