Ingen huvudvärk!!


God morgon underbara läsare!!

Jag mår strålande idag, huvudvärken är som bortblåst och det känns som jag sovit riktigt gott inatt inte som igår när jag vaknade lika trött som när jag la mig! Har nu ungefär en timme på mig att gör mig iordning och äta frukost innan det är dags att gå ut med hundarna och gå till bussen!

Perfekt för att jag ska hinna föna håret och våffla det! 🙂 Men vågorna höll sig otroligt bra, förutom att de inte tål vatten, men att sova på dem är inga problem! Och trots att jag satt och drog fingrarna genom det typ hela dagen igår och tvinnade det runt fingrarna när jag pluggade höll de sig iaf! 🙂 Så det var inte förrän jag duschade idag som de gick ur! Helt otroligt, i mitt hår brukar ju ingenting hålla mer än max någon timme!

Men nu måste jag sätta igång så jag hinner! 😉
puss puss