Plugga, plugga och plugga!!


God kväll fina läsare!

Idag har varit en sån där tråkig men väldigt nödvändning dag, kylskåpet är fyllt igen och sängen är nybäddad med underbart nytvättade lakan OCH jag har rena kläder att ta på mig imorgon! 😉 Plus att nu har jag nog ett hum om vad jag ska skriva på tentan på fredag, har gått igenom alla föreläsningarna och imorgon blir det en repedition av alltihopa så det verkligen sitter! 🙂

Åker ju upp redan imorgon och sover hos min storsyster så det känns lite konstigt att den inte är förrän på fredag, brukar aldrig åka dagen innan liksom! 😉

Huvudvärken har dock suttit i typ hela dagen, så det känns som ett mirakel att jag faktiskt fått gjort allt jag skulle, förutom åkt till pollarna, de idiotiska timmarna jag spenderade i soffan och mådde skit i förmiddags sabbade de planerna helt.. :'( Men det ska jag ta igen till hundra procent i helgen då är det bara hästar, liiite jobb och app-programmering som gäller för heeeela slanten!! Ska bli skönt att lägga en tenta bakom mig, fick underkänt på examensarbetet igen.. så har mycket kvar tyvärr men en kurs mindre är alltid något! 🙂 Tänkte dessutom hämta ut de tentor jag fick U på i våras också, har liksom inte varit uppe sen dess, ska bli väldigt intressant att se vad det var jag missade på på den jag tyckte gick skitbra!

Men nu måste jag sova så jag är utvilad och förhoppningsvis utan huvudvärk imorgon! 🙂 Sov gott!
puss puss