Super handledning!!


Nu sitter jag på tåget hem igen! Vistelsen i Halmstad började katastrof, blev sjukt villrådig på allt och det var nästan så jag inte ens fick handlat lunch!! Hittade dock en ganska fin väska, men som sagt sjukt villrådig så tog bara en bild på den.. Får tänka på det.. Fast nu när jag såg bilden blev jag ganska sugen på den… Den är från Accent, klicka på bilden så kan ni se den på deras hemsida.

Men iaf när jag väl kom till handledning blev det mycket bättre, handledaren var super!! Och förklarade precis varför jag kände mig som ett frågetecken inför Lia-projektet, mycket som de ville ha med är ingenting som vi kan göra utan då måste de ha en php-utvecklare som gör ett databas-system… Kändes ju sådär att berätta det för dem, men vi får se vad de svarar. Skulle så gärna vilja komma igång med projektet, är ju liksom redan inne på vecka två och vi har inte ens börjat!

Men handledaren gjorde ännu mer, han gav mig en lite backup-plan så ifall något skulle hända har jag iaf någonting att visa upp! 🙂 Och dessutom något som gav mig lite stabilitet, då det är något som jag kan göra och helt utan frågetecken!! 😀 Tänkte sätta mig en lite stund ikväll, när jag inte längre orkar plugga till tentan på fredag, och börjar pyssla med den! 🙂 Ska bli så kul!

Haha låter kanske lite löjligt överexalterad men det var så skönt att reda ut alla knixigheter, dessutom blir det kanske ett besök på Siba senare och då får jag min vågtång, det gör ju inte humöret sämre direkt!! 😀

Har ett tips till er som tycker Bodyshops kalender är för dyr, ska bara ta reda på all fakta så återkommer snart!
puss puss