Sockerfri dag!


God morgon fina läsare! 🙂

Sitter här i soffan och myser med min kaffekopp, älsklingen har redan åkt till jobbet tyvärr men fick en liten stund med honom iaf! 🙂 Idag ska det bli en sockerfri dag, eller egentligen är godisfri dag ett bättre ord, mådde så fruktansvärt illa igår kväll efter att ha ätit typ bara godis hela dagen!! Det är verkligen inte bra, bara för att jag inte bantar längre betyder ju inte det att jag inte ska ta hand om min kropp ju! Och så illa vill jag verkligen inte må igen! Blä!!

Ska börja med att ta bort godiset idag och om det funkar och jag inte får sjuka cravings av förbudet  ska jag försöka håll mig i från godis tills fredagsmyset, där det hör hemma! Bara för att jag kan äta godis varje dag betyder ju inte det att jag måste! 🙂 Dags att börja ta hand om mig själv och min kropp ingen annan lär ju göra det!

Och på träningssidan kommer jag denna vecka få jobba stenhårt i väldigt korta intervaller då jag kommer fara runt landet en hel del och tiden kommer knappast räcka till allt! Men ska börja med 20 min crosstrainer idag och minst göra klart 90-talet på Dance Central 3! Har lite extra tid denna morgon, inte tillräckligt mycket för att göra något vettigt som att åka till mamma och rida men tillräckligt för att pyssla om mig själv lite! 🙂

Sen tror jag det blir en omelett till frukost, vill ha något matigt, men vi får se! 😉 Mackor med stekt ägg skulle nog också funka! 😉
puss puss