Shopping!!


Fick lite tråkig information tidigare och kände att jag behövde trösta mig lite, så när älsklingen kom och hämta mig i Malmö började vi på Entré och köpte väskan på Accent! Kunde inte låta bli den var så himla fin och matchar mina skor hel perfekt! 😀 Blev helt klart på bättre humör! 🙂

Sen fortsatte vi till Siba och köpte vågtången till mig och en Boxee box till älsklingen, vågtången hittade vi direkt men vi sprang runt hur länge som helst och letade efter box, tillslut frågade vi en och det visade sig att det hade tagit bort dem från hyllorna för att så många stal dem! Men de hade på lager så det tog fram en åt oss! 🙂 Men gud vad sjukt och onödigt att stjäla dem, och så uppenbart att de plockade bort produkten! Inte direkt en grej man behöver för att överleva!!

Men nu ska jag prova min nya vågtång innan det är dags att ta min nya väska och kila till jobbet! 🙂
puss puss