Nygamla skor


Har löst mitt höstsko-problem! 🙂 Lösningen var så löjligt nära att jag inte kan fatta att jag inte tänkt på det tidigare! Har ju haft dessa stövlar stående i garderoben hur länge som helst, fick dem av mamma för ganska många år sen, då hade jag också en matchande jag jacka och väska, men de är borta för längesen! 😉 Skorna är iaf från Tyskland och ja jag tänker på den stackars haren(tror det är hare) som pälsen är av, men eftersom haren redan är förlorad och skorna är köpta finns det inte så mycket jag kan göra, känns ju dumt att slänga skorna av den anledningen, då var ju harens öde helt i onödan liksom! Bättre de iaf kommer till användning! 🙂

De matchar ju min bruna datorväska så nu ska jag bara hitta en fin brun handväska också! 🙂 Ja jag vet shopaholic värre, men har faktiskt bara en tillräckligt stor ”för att få plats med hela mitt”  handväska och den har jag till och med fått skäll för att jag går runt med då den är helt slut, på ena sidan har ytterfodret släpp nästa från kant till kant, och innerfodret börjar följa efter så det är bara en tidsfråga innan allt innehåll inkl min fina kamera för 5000:- går rätt ner i backen och går sönder! Känns ju superdumt liksom!!

Så istället för att köpa en ny tröja som jag tänkte igår, har jag satt in dem pengarna på ett microsparkonto, tillsammans med pengarna för en kaffe och tidning som jag avstod från imorse, de ska bli en cykel, då min är både för liten och döende, kommer jag leta efter en handväska i Halmstad idag! 🙂 Har bara två krav, stor och brun så det borde ju inte vara sååå svårt! 🙂 Ja och under 500:-! Och skulle jag hitta någon som är ännu billigare kommer jag sätta över resten på microsparet! Emily vill ha en ny cykel! 🙂 Ska få ihop 2000:- för det är vad den jag spanat in kostar! 🙂

Hittade denna på Åhlens får se hur den ser ut i verkligheten men är det inte för ljust brun tror jag den blir perfekt! 🙂

Annars är ju denna också väldigt läcker, men då går jag över budget med de tredubbla!! 😛

Och hade det inte varit för bilen, hade det inte varit något problem med väskan men den måste ju lagas, kan inte låna älsklingens för evigt liksom! 😛
Men nu ska jag smita bort till den väldigt äckliga tågtoaletten och göra mig presentabel! 😉
puss puss