Glad mage!


God kväll min fina läsare! 🙂

Idag är min mage så himla mycket gladare, inte alls så katastrof som jag mådde igår, så nu blir det en drastisk indragning av godisflödet! Vill verkligen inte må så igen! Nu är det fredagsmys, och lördagsgodis som gäller, inget mer! Fast till fredagsmyset är det mycket mysigare att baka så hellre det är godis! 🙂

Och det är inte det att jag varit nyttig idag, nejdå först en kebabtallrik, det är inte så lätt att hitta någonting man är sugen på när man inte är hungrig, har inte varit hungrig på hela dagen.. Och kebab är typ min ont i magen mat så det blev det även om jag inte hade ont i magen var bara ohungrig! Sen blev det McDonalds till middag, samma där ingen hunger så jag lät älsklingen bestämma, men åt bara chicken-nuggets och orkade inte alla pommesarna så älskling fick resten. Så ingen nyttig dag men tydligen tillräckligt för att inte må skit iaf! Hoppas bara hungern kommer tillbaka i morgon, det är inte likt mig är alltid hungrig i vanliga fall?!

Men nu ska jag nanna och drömma om min fina väska och mitt vågiga hår! 🙂
puss puss